Diensten

Schilderwerk

A. Verhoeven Schilder-en Compleetonderhoud staat voor kwalitatief schilderwerk en duurzaam onderhoud. Onze kennis en ervaring samen met de door u gestelde eisen leveren het beste eindresultaat op. Bij A. Verhoeven speelt advisering een belangrijke rol. Wij denken met u mee en maken vooraf een (onderhouds)plan, zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Voor het behoud van uw vastgoed is goed schilderwerk en tijdig onderhoud van groot belang. Verhoeven staat voor vakwerk met een eerlijke prijs. Door onze kennis en ervaring, samen met de door u gestelde eisen, zorgen wij ervoor dat elk gewenst object jarenlang beschermd blijft.

 

Wij denken graag met u mee en maken vooraf een (onderhouds)plan, zo weet u precies waar u aan toe bent.

plafond-en-wandafwerking

Plafond- en wandafwerking

In veel nieuwbouw projecten kiezen eigenaren voor glasvliesbehang. Juist omdat de muren in nieuwe woningen en kantoren de eerste jaren nog kunnen werken. Het bouwvocht trekt uit de muren waardoor de wanden krimpen. Zonder deze wanden te voorzien van glasvliesbehang worden krimpscheuren zichtbaar in uw wandafwerking en dat is jammer. Het voordeel van glasvliesbehang is dat het de krimpscheuren opvangt en u jarenlang van een strakke wandafwerking kunt genieten.

Houtrotsanering

Wij zijn gespecialiseerd in houtrotsanering volgens de ‘Repair Care’ methode. Wilt u zeker zijn van vastgoedonderhoud en zowel financieel als bouwkundig weten waar u aan toe bent? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

dubbel_glas_2

Beglazing

Slecht isolerend glas zorgt voor veel warmteverlies in huis en kantoor en een hogere energierekening. Tegenwoordig hebben veel woningen en bedrijven dubbelglas… maar het kan nog beter. Met HR++ (hoog rendement) glas bespaart u namelijk meer op uw energierekening en woont en werkt u extra comfortabel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen.