Over ons

A. Verhoeven Schilder- en Compleet onderhoud staat voor duurzaam en kwalitatief onderhoud in de vastgoedsector. We zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, plafond- en wandafwerking, houtrotsanering en beglazing. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen richten wij ons op planmatig onderhoud. Vanwege onze jarenlange ervaring, ons eerlijke advies en onze flexibele aanpak kunnen wij rekenen op onze huidige opdrachtgevers in Ridderkerk en de regio Drechtsteden. Onze medewerkers zijn betrokken en streven naar het beste resultaat. Want wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat zijn.

 

Onze opdrachtgevers zijn:

 

  • Vastgoedbeheerders
  • Bedrijven
  • Woningcorporaties
  • Vereniging van Eigenaren (VvE)
  • Overige organisaties en instellingen

Onderhoud

 

Planmatig en daardoor tijdig onderhoud is van groot belang voor de toekomst van uw vastgoed. Wij denken met u mee in de uitvoer en stellen na overleg een periodiek meerjarig onderhoudsplan op. Zo maken we kosten en onderhoud inzichtelijk en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

U kunt rekenen op één aanpak en één aanspreekpunt. Of het nu gaat om binnen of buiten onderhoud, wij kunnen u volledig ontzorgen. Daarnaast bieden wij jarenlange garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Werkwijze

 

Onze werkwijze bestaat uit vier onderdelen:

 

  1. Als eerste brengen wij de staat van onderhoud in kaart.
  2. Vervolgens maken wij een verfbestek.
  3. Het derde onderdeel is het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan. Zo maken we kosten en onderhoud inzichtelijk en komt u niet voor verrassingen te staan.
  4. Daarna gaan wij aan de slag met de uitvoering en zorgen we voor een perfect eindresultaat.