Over Ons

Verhoeven Schilder-en compleetonderhoud staat voor duurzaam en kwalitatief schilderwerk en -onderhoud in de vastgoedsector. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen richten wij ons op planmatig onderhoud. Vanwege onze jarenlange ervaring, ons eerlijke advies en onze flexibele aanpak kunnen wij rekenen op onze huidige opdrachtgevers. De medewerkers zijn betrokken en streven alleen naar het beste resultaat. Want wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat zijn.

 

Onze opdrachtgevers zijn:

 

  • Vastgoedbeheerders
  • Bedrijven
  • Woningcorporaties
  • VVE’s
  • Overige organisaties en instellingen
  • Particulieren

Schilderwerk

A. Verhoeven Schilder-en compleetonderhoud staat voor kwalitatief schilderwerk en duurzaam onderhoud. Onze kennis en ervaring samen met de door u gestelde eisen leveren het beste eindresultaat op. Bij A. Verhoeven speelt advisering een belangrijke rol. Wij denken met u mee en maken vooraf een (onderhouds)plan, zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Voor het behoud van uw vastgoed is goed schilderwerk en tijdig onderhoud van groot belang. Wanneer u kiest voor A. Verhoeven Schilder-en compleetonderhoud kiest u voor vakwerk voor een eerlijke prijs. Wij zorgen ervoor dat elk gewenst object jarenlang beschermd blijft.

Onderhoud

Planmatig en daardoor tijdig onderhoud is van groot belang voor de toekomst van uw vastgoed. Wij denken met u mee in de uitvoer en stellen na overleg een periodiek meerjarig onderhoudsplan op. Zo maken we kosten en onderhoud inzichtelijk en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij A. Verhoeven Schilder- en compleetonderhoud kunt u rekenen op één aanpak en één aanspreekpunt. Of het nu gaat om binnen of buiten onderhoud, wij kunnen u volledig ontzorgen. Daarnaast bieden wij jarenlange garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

 

Houtrotsanering

A. Verhoeven Schilder- en compleetonderhoud is gespecialiseerd in houtrotsanering volgens de Repair Care methode. Wilt u zeker zijn van vastgoedonderhoud en zowel financieel als bouwkundig weten waar u aan toe bent? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Beglazing

A. Verhoeven Schilder- en compleetonderhoud is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van beglazingen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en over de diverse soorten te leveren glas. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw wensen.

 

Wij plaatsen en leveren hoog rendement glas (HR++) dit biedt vele voordelen. Het verbetert bijvoorbeeld de warmte en geluidsisolatie.

 

Omdat wij zowel glas- als schilderwerk verzorgen kunnen wij u in het gehele traject alles uit handen nemen. Want waar glas geplaatst wordt dient ook geschilderd te worden. Wat voor u als klant betekend dat beide werkzaamheden door ons uitgevoerd kunnen worden. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.